Vlastnosti bílého čaje. 

Bílé čaje jsou bohaté na obsah látek, které slouží k zastavení degenerace rakovinných buněk. 

Na výrobu bílých čajů se nejvíce specializuje Čína. Veškerá jejich výroba většinou probíhá ručně.

Název Bílý čaj je odvozen z jemných stříbřitě bílých chloupků, které jsou na neotevřených pupenech čajovníku. 

Chuťově jsou bílé čaje velmi jemné. Uvádí se, že systematické pití bílého čaje, který obsahuje biosloučeniny, je velice zdravé.

Rychlé info Naše tipy Novinka
Sypaný čaj Pai Mu Tan - bílýSypaný čaj Pai Mu Tan - bílý

Sypaný čaj Pai Mu Tan - bílý

Skladem
120 Kč
Čaj se získává z vrcholových pupenů a prvních dvou lístků čajových keřů jemných a středně listnatých odrůd v počátečním období tzv. první…
Rychlé info Naše tipy Novinka
Sypaný čaj Monkey - bílýSypaný čaj Monkey - bílý

Sypaný čaj Monkey - bílý

Skladem
190 Kč
Čaj Monkey je vyroben z mladých, stříbřitých, nadýchaných listů, které jsou sušené velmi šetrným způsobem.