Hlavní kategorie

SCRUBY

Scrub je tělový peeling v krémové, nebo v gelové konzistenci s jemnými zrníčky.

Peelingy dokáží jemně obrušovat pokožku a tím jí zbavují odumřelých kožních buněk. která se poté rychleji obnovuje.

Pokud vaší pleti chybí jiskra, tak tělový peeling -scrub je přesně výrobek pro vás. Viditelně pokožku vyhladí, rozjasní a celkově se postará o mladistvější vzhled.

Očišťující tělový peeling je to nejlepší pro zdravou pleť. Dokonale odstraní nečistoty a toxiny.

Přírodní scruby neobsahují žádné konzervanty, emulgátory a chemické aditiva.

MASKY

Pleťové masky jsou ideální pro regeneraci pleti,  ideálně by jste se tomuto regeneračnímu rituálu měli věnovat alespoň jednou týdně. Je to jeden z přípravků pravidelné péče o pleť. Díky bohatému složení aktivních látek bez chemických aditiv intenzivně ošetřují pleť, čistí ji a dodávají jí zdravý vzhled

Maska obličeji dodá potřebnou výživu, díky které bude krásně jasná a zdravá

BALZÁMY A MÁSLA

Složení balzámů je pečlivě sestavené přímo pro tu nejjemnější péči o pokožku. Mimo své zklidňující schopnosti napomáhá potlačovat nepříjemné projevy, jako je svědění, začervenání nebo třeba popraskání. Vhodné jsou i jako kvalitní hloubková výživa. Je to další možností, jak můžete šetrně pečovat o svou pokožku. 

OLEJE

Olej májí stejně tak čisté úmysly, jaké je jejich složení. Pleťové oleje regenerují pokožku intenzivněji, než pleťové krémy. Mají snadnější prostupnost do nejhlubších vrstev pleti a dodává jí potřebné živiny. Dále jsou skvělým prostředkem pro zvláčnění pokožky, protože obashují spoustu prospěšných přírodních látek.

SŮL DO KOUPELE

Po těžkém dni lepší je sůl do koupele ideální společník. Co je lepšího než skvělá relaxační koupel? Ideální produkt pro ty, kdo potřebujete uvolnit a načerpat nové síly. Koupelová sůl není jen  relaxační prostředek, ale má i ozdravné a zklidňující účinky pro různé druhy pleti. Má zcela přírodní složení a ekologický skleněný obal s kovovým víčkem, který po jejím spotřebování můžete znovu použít.

Soli obsahujů minerály,  které mají zklidňující účinky a pomáhájí k celkovému uvolnění. 

PÉČE O VLASY - ELIXÍRY

Všechny složky  elixíru jsou speciálně namíchány pro péči o vlasy, které budou po použití hedvábně hladké, lesklé, posílené, vyživené a půjdou krásně rozčesat.

Ideální péče pro všechny, kteří mají špatnou kvalitu vlasů, zaroveň je to i komplexní přípravek pro zdravé, silné a husté vlasy. 

KVĚTOVÁ VODA-HYDROLÁTY

Tajemství krásné pleti se skrývá v pravidelné, důkladné, ale zároveň jemné a komplexní péči, která zahrnuje i použití přírodní pleťové vody bez obsahu alkoholu a jiných přidaných látek. Tyto čisté bio hydroláty jsme pro vás získali v té nejlepší možné kvalitě.

Hydrolát jsou většinou určeny pro všechny typy pletí. Pokožku jemně čistí a navíc nádherně voní.

Hydroláty doporučujeme použít v kombinaci s našimi pleťovými oleji a odličovačem Pure Face pro docílení té nejčistší možné péče.

Květový hydrolát se používá na dočištění pokožky jako běžná pleťová voda, jako základ našich práškových masek nebo k osvěžení pleti kdykoliv během dne. Tímto hydrolátem si také můžete dochutit vodu, čaj nebo oblíbenou limonádu.