Hliníková italská moka konvička


Představujeme Vám moka konvičku. Více

Výrobce: DzumDzumKód produktu: P00252Doprava a platba

249 Kč

Skladem
ks

Představujeme Vám moka konvičku. Více

Výrobce: DzumDzumKód produktu: P00252Doprava a platba

Tento nenápadný kousek kuchyňského náčiní je skvělým dílem, které oživí vaše ranní rituály. 

... více informací ...

Vyrobena z kvalitního hliníku, její zajímavý design a kompaktní rozměry (výška 14,3 cm, šířka 7,5 cm) z ní činí nejen praktického pomocníka, ale i hezký doplněk vaší kuchyně. 
S objemem 250 ml připraví akorát tolik espressa, abyste mohli začít den přesně podle svých představ.

Díky této moka konvičce se můžete každé ráno těšit na autentické italské espresso připravené přímo u vás doma. 
Zapomeňte na návštěvy přeplněných kaváren a užijte si kouzlo Itálie ve vlastním obývacím pokoji. 
Jednoduchost použití zaručuje, že k dokonalému šálku kávy se dostanete rychle a bez zbytečného čekání. 
Tento způsob přípravy kávy navíc umožňuje plné uvolnění chuti a aroma z kávových zrn, což z něj činí oblíbenou volbu pro milovníky kávy po celém světě.

5.benefitů Italské moka konvičky:

1.Autentické italské espresso - užijte si bohatou chuť a aroma italského espressa připraveného v pohodlí vašeho domova.
2.Design - moka konvička je nejen praktická, ale i elegantní doplněk vaší kuchyně, který zaujme na první pohled.
3.Snadná příprava - zapomeňte na složité kávovary. S touto konvičkou připravíte dokonalou kávu rychle a jednoduše.
4.Kvalitní materiál - vyrobena z kvalitního hliníku, garantuje dlouhou životnost a neustálou kvalitu vašeho oblíbeného nápoje.
5.Kompaktní rozměry - díky svým ideálním rozměrům se vejde i do menších kuchyní, a stane se tak vaším nezbytným společníkem každé ráno.


Návod na použití konvičky. 
1. Spodní část naplňte vodou 0,5 cm pod ventil
2. Do spodního dílu vložte suché sítko a nasypte namletou kávu.
3. Kávu neutlačujte, pouze zarovnejte s okrajem.
4. Oba díly sešroubujte a lehce dotáhněte.
5. Postavte na plamen, tak aby zdroj tepla působil jen ze spodu.
6. Jakmile hladina kávy vystoupá v horním dílu po ústí hubičky (cca 2/3 objemu), konvičku odstavte z plamene. Voda by se vespod neměla úplně vyvařit, aby káva nebyla přepálená.