Zrnková káva-Irish cream - Balení: 500 g
Výrobce: DzumdzumKód produktu: P00178-3 Doprava a platba
Zrnková káva Arabica s příchutí Baileys je skutečně zvláštní a lahodný nápoj, který si zamilujete. Více
Skvělá zrnková káva ve složení 100% Arabica Brasil s přírodním aroma. Káva s příchutí Irish cream je dodávána v 100g, 250g, 500g a 1kg balení.
Zrnková káva Arabica s příchutí Baileys je skutečně zvláštní a lahodný nápoj, který si zamilujete.
Představte si tu nejjemnější a nejkvalitnější arabiku, která roste na svazích hor ve střední Americe, kde panuje ideální podnebí pro pěstování těchto nadýchaných a voňavých zrnek.
Tato káva je známá pro svou vyváženou chuť s nádechem čokolády, ovoce a květin.
A právě toto zrnko je základem pro vytvoření jedinečného nápoje, který dokonale smísí tradiční chuť kvalitní kávy s jemným dotekem oblíbeného irského krémového likéru Baileys.
Baileys je velmi populárním likérem po celém světě, který se skládá ze smetany, kakaa, vanilky a samozřejmě irské whisky.
Tento likér dodává do našeho klasického espressa úplně nový rozměr chuti.
Jeden šálek této kombinace vás okamžitě vtáhne do atmosféry hřejivých irských večerů u krbu ve společnosti dobrých přátel.
Je velice chutná jak v klasické verzi, tak i s trochou mléka nebo smetany.
Ochucená káva je skvělým řešením pro milovníky kávy, kterým záleží na štíhlé linii a přesto si chtějí vychutnat své oblíbené aroma, protože káva obsahuje pouze 2 kalorie na šálek cca(100 ml)
Druh: 100% Arabica
Složení: pražená káva, aroma.
Země původu: Brazílie
Příprava:Ochucená káva má nejlepší chuť ihned po namletí.
Doporučujeme tradiční způsoby vaření kávy.
Nedoporučujeme používat v automatických espresso strojích vybavených mlýnkem, pokud se v návodu na použití kávovaru neujistíte, že je to možné.
Ochucená kávová zrna jsou lepivá a přilepením na mlýnek ho mohou poškodit.
Pokud výrobce o ochucené kávě neuvádí žádné informace, pak je dobré se držet tohoto doporučení:
Přírodní aroma, kterým je tato káva ochucena, může způsobit : reakci na plasty v násypníku- při delším kontaktu může způsobit jejich zbělání.
Do kávovaru vsypte vždy jen tolik aromatizované kávy, kolik ihned bezprostředně spotřebujete.
Po přípravě aromatizované kávy, je vhodné si svůj další šálek přichystat z kávy bez aroma, tím pročistíte přístroj od zbytků přírodních aromatických látek.
Stejně by jste se měli chovat, také pro mletí aromatizované kávy v mlýncích (ručních i elektrických).
Způsob skladování: skladujte v suchu a teplotě do 25°C, v dobře uzavřeném obalu.