Zrnková káva-Vaječný likér - Balení: 1 Kg
Výrobce: DzumdzumKód produktu: P00177-4 Doprava a platba
Zrnková káva Arabica je jedním z nejlepších a nejoblíbenějších druhů kávy na světě. Více
Skvělá zrnková káva ve složení 100% Arabica Brasil s přírodním aroma. Káva s příchutí vaječného likéru je dodávána v 100g, 250g, 500g a 1kg balení.
Zrnková káva Arabica je jedním z nejlepších a nejoblíbenějších druhů kávy na světě.
Pochází z horkých a vlhkých oblastí, jako je Kostarika, Etiopie či Brazílie, které jsou pro pěstování kávovníků ideálním prostředím.
Tato vysoce ceněná odrůda kávy se vyznačuje jemnou chutí, nízkým obsahem kofeinu a přirozenou sladkostí.
A teď si představte tuto lahodnou a aromatickou kávu obohacenou o originální přísadu - vaječný likér.
Vaječný likér je oblíbeným nápojem mnoha lidí po celém světě díky své bohaté konzistenci, sametovému pocitu na jazyku a lahodné kombinaci žloutků, cukru, mléka a alkoholu.
Spojením těchto dvou výjimečných chutí vznikne naprosto unikátní zážitek pro vaše chuťové pohárky.
Když si rozemeleme zrnkovou kávu Arabica s přídavkem esence vaječného likéru, dostaneme nejen smyslnou směs chutí a vůní, ale také harmonii mezi intenzitou kávy a jemností likéru.
Káva je velice chutná jak v klasické verzi, tak i s přídavkem mléka nebo smetany.
Ochucená káva je skvělým řešením pro milovníky kávy, kterým záleží na štíhlé linii a přesto si chtějí vychutnat své oblíbené aroma, protože káva obsahuje pouze 2 kalorie na šálek cca(100 ml).
Káva vaječný likér potěší všechny znalce aromatických káv.
Druh: 100% Arabica
Složení: pražená káva, aroma.
Země původu: Brazílie
Příprava:Ochucená káva má nejlepší chuť ihned po namletí.
Doporučujeme tradiční způsoby vaření kávy.
Nedoporučujeme používat v automatických espresso strojích vybavených mlýnkem, pokud se v návodu na použití kávovaru neujistíte, že je to možné.
Ochucená kávová zrna jsou lepivá a přilepením na mlýnek ho mohou poškodit.
Pokud výrobce o ochucené kávě neuvádí žádné informace, pak je dobré se držet tohoto doporučení:
Přírodní aroma, kterým je tato káva ochucena, může způsobit : reakci na plasty v násypníku- při delším kontaktu může způsobit jejich zbělání.
Do kávovaru vsypte vždy jen tolik aromatizované kávy, kolik ihned bezprostředně spotřebujete.
Po přípravě aromatizované kávy, je vhodné si svůj další šálek přichystat z kávy bez aroma, tím pročistíte přístroj od zbytků přírodních aromatických látek.
Stejně by jste se měli chovat, také pro mletí aromatizované kávy v mlýncích (ručních i elektrických).
Způsob skladování: skladujte v suchu a teplotě do 25°C, v dobře uzavřeném obalu.
Karel Stehlík Ověřená recenze
KladyPříjemná, výrazná, lahodná chuť, velká spokojenost a budeme objednávat další.
ZáporyŽádné